boom uitzoeken

Maak een afspraak

Boom uitzoeken op locatie?
Logo Kiyoh
9.2/10
“Goedadvies bij aankoop van bomen”
“prachtige bloembakken,netjes bezorgd tot in de tuin. Ben heel tevreden”
“Het is altijd even afwachten of het product er net zo goed uitziet als op de site....”

Grote plantenpot kopen

Bent u op zoek naar een grote plantenpot? Bekijk ons assortiment grote plantenpotten of lees hieronder meer over grote plantenpotten voor binnen en buiten.

Bekijk onze grote plantenpotten

Dit gaat u vandaag lezen over grote plantenpotten voor uw eigen huis en tuin:

  1. Uw eisen en wensen bij een plantenpot
  2. Grote plantenpotten voor buiten
  3. Grote plantenpotten voor binnen
  4. De sfeer van onze plantenpotten

Koop hier uw grote plantenpot

Een grote plantenpot

Zet de planten en bloemen maar buiten. Of binnen. Dat is aan u. Met grote plantenpotten laat u uw balkon, tuin of kamer stralen in de zon. Bloempotten groot of klein. Bij ons krijgt u ze in elke maat, soort en model die u maar kunt verzinnen. Ook als ze nog niet bestaan. Dan maken wij die plantenpot voor u. Kiest u voor een grote tuinpot als eyecatcher in de tuin of een grote bloempot binnen in huis om de inrichting compleet te maken? Denkt u nu misschien: ik wil inderdaad een grote plantenpot kopen. Dan verschaffen wij u de informatie om de juiste pot te kopen.

De aankoop van uw nieuwe plantenpot vergt een klein onderzoek. En daarmee willen wij u op weg helpen. Zoekt u een grote plantenbak voor binnen of voor buiten? Is mijn bloembak vorstbestendig en loop het regenwater op een natuurlijke manier weg zodat de wortels niet wegrotten. Welk materiaal is geschikt voor een plantenbak? Op deze vragen heeft u toelichting nodig om een goede weloverwogen keuze te maken.

Wat zoekt u in een grote plantenbak? Moet die groot of klein zijn? Een pot voor binnen of buiten? Dient de plantenpot als decoratie of alleen bedoeld als plantenhouder?

Een ding staat vast: wij van BoomNL helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Bekijk onze grote plantenpotten

Grote bloempot voor buiten in de tuin

Grote houten boombakken

Grote bloempotten maken uw tuin completer. Ze creëren veel meer uitstraling dan uw tuin nu heeft en geeft. Sfeerbepalende grote plantenbakken zorgen dat uw tuin volledig ingericht is.

Een plantenbak laat uw tuin aansluiten op uw interieur. Grote bloempotten kunnen niet meer ontbreken bij de inrichting van uw tuin, woning of balkon.

Met onze grote bloempotten geeft u bloemen, planten en bomen een goede basis om nog vele jaren bij u te groeien. Eén van de belangrijkste zaken is de keuze voor de juiste potgrond en mestgifte. Onze plantenbakken geven u de mogelijkheid om elke plant de juiste voeding te geven. Hierdoor groeien uw bomen of planten gegarandeerd.

Grote bloempot voor binnen in huis

Grote cortenstalen plantenbak

Een bloempot hoeft niet alleen buiten te staan. Steeds vaker zien wij dat onze grote bloempotten binnen in huis een mooi plekje krijgen. Dat betekent dus dat wij ook een compleet assortiment met plantenbakken voor binnen in huis hebben. Plantenbakken die goed passen bij de rest van uw interieur. Heeft u niet een plek in huis zoals een leeg hoekje in de kamer waarvan u denkt: wat moet ik met die ruimte?

In dat soort hoekjes past vast en zeker een prachtige plantenpot van BoomNL.

U bepaalt helemaal zelf hoe groot uw nieuwe bloempot wordt. Net zoals de vorm van uw plantenbak. Eén ding is zeker: onze plantenpotten maken uw huisinrichting volledig compleet. En vooral: ze hebben ook voor een positief effect op uw gezondheid en gemoedstoestand. Uw planten in onze bakken verbeteren de luchtkwaliteit van uw woning. Ze vermeerderen het gevoel van welzijn vermeerderen. En ze verminderen stress bij u. Lekker toch?

De potten van BoomNL voor buiten en voor binnen

Grote plantenpot kopen

Of u nu kiest voor een grote plantenpot binnen of buiten. Plant en pot zien wij als een geheel. Staat iets buiten mooi? Dan past dat bij ons vast en zeker ook mooi in huis.

Een combinatie tussen binnen en buiten is snel gemaakt. Zet u uw plantenbak zomers buiten. In de winter zet u hem binnen. Goed voor uw plant of boom die niet vorstbestendig is. Een verplaatsbare pot maakt schuiven heel naar een veilige plek wel gemakkelijk.

Het maakt dus niet uit of u een plantenpot voor binnen of voor buiten koopt. De grote plantenpotten van BoomNL verschuift u van buiten naar binnen en andersom. Bepaal de sfeer in huis en rondom huis met de sfeerbepalende plantenbakken van BoomNL!

Koop hier uw plantenpotten

Wat vindt u van deze grote plantenpotten?