boom uitzoeken

Maak een afspraak

Boom uitzoeken op locatie?
Logo Kiyoh
9.2/10
“Tevreden over snelle levering van product. Was goed verpakt en van goede kwaliteit.”
“Als je een mooie olijfboom zoekt, ben je hier absoluut aan het juiste adres.”
“Op woensdagmiddag wist ik eindelijk wat ik mijn lief wilde geven voor z’n verjaardag: een mooie olijfboom!...”

Meerstammige boom

Een meerstammige boom in de tuin is een echte sfeermaker. Doordat deze boom in verschillende formaten wordt gekweekt, kan deze ook worden geplaatst in een kleinere tuin. In onze webshop vind je o.a. olijfbomen, steeneiken en kurkeiken. De open structuur van de bomen is kenmerkend. Zo bieden ze privacy en tegelijkertijd ben je niet geheel afgesloten van je omgeving. Bekijk onze verschillende soorten en formaten bomen:

Meerstammige bomen groenblijvend en bladhoudend

Ben je op zoek naar een groenblijvende en bladhoudende meerstammige boom? Bekijk dan ons ruime aanbod aan dit type bomen. Met zo’n boom is het altijd een feestje in de tuin. Prachtig groene blaadjes die kleur geven aan de tuin, zowel in de zomer als in de winter.

meerstammige boom

Meerstammige steeneik

Wil je graag de populaire meerstammige steeneik in je tuin? Het fijne groene blaadje dat de hele winter door zijn kleur behoudt. De top is goed te snoeien in mooie vormen die de tuin een eigen karakter geven.

Bekijk alle meerstammige steeneiken

Meerstammige olijfboom

Een andere aanwinst voor in de tuin is de meerstammige olijfboom. Ook dit is een groenblijvende en bladhoudende boom en is ruim vertegenwoordigd bij onze opslag in Rhoon. Zo kun je zelf uitkiezen welke boom je graag wilt.

Bekijk alle meerstammige olijfbomen

Meerstammige boom kopen?

Een meerstammige boom kopen via BoomNL? Dat kan eenvoudig door deze online te bestellen. Wij komen deze vervolgens bij je thuis bezorgen. Wil je liever zelf een boom voorzien van een lintje met je naam erop, kom dan langs in Rhoon waar je alle bomen kunt bewonderen. 

Vragen of advies?

Wil je een vraag stellen of heb je advies nodig van de groenspecialist op het gebied van mediterrane bomen en specifiek over meerstammige bomen? Kom dan in contact door te bellen of stuur een email.