Opgegroeid in de wereld van tuinen, bomen en planten

BoomNL is een initiatief van twee jonge ondernemers die zijn opgegroeid in de wereld van tuinen, bomen en planten. Zij weten als geen ander welke trends en ontwikkelingen er spelen op het gebied van bomen en mooie bijbehorende accessoires. Denk aan groenblijvende bomen en luxe plantenbakken. 

Voor olijfbomen, vijgenbomen, vorm- en leibomen, groenblijvende leibomen, meerstammige bomen en steeneiken

Bij BoomNL kunt u terecht voor de prachtige verfraaiing van uw tuin, bedrijfstuin of daktuin. Tegen een aantrekkelijke prijs koopt u bij ons de beste kwaliteit bomen. BoomNL is uw leverancier voor olijfbomen, vijgenbomen, vorm- en leibomen, groenblijvende leibomen, meerstammige bomen en steeneiken. Uiteraard aangevuld met mooie plantenbakken en onderhoud accessoires voor uw bomen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment met bijzondere buitenhaarden en barbecues.

BoomNL heeft een landelijke dekking en met twee vestigingen (Grafhorst en Rhoon) is het mogelijk om u te assisteren bij het plaatsen van de bomen. 

De grootste voorraad staat in Rhoon. Hier kunt u op zaterdagen altijd terecht. Op andere dagen vragen wij u een afspraak te maken via de website of te bellen met 038 2022664

Het assortiment bomen zoals dat te zien is op BoomNL, is ook voorradig ons depot. Wanneer een ‘hardloper’ niet voorradig is, wordt dit binnen 10 dagen aangevuld door onze leveranciers uit Italië en eigen kwekerij in Spanje. Ontdek meer over onze eigen kwekerij.

Contactgegevens BoomNL

Heeft u direct vragen of wilt u graag meer weten over BoomNL? Neem dan contact met ons op:
Tel.: 038 2022664
E-mail: info@boomnl.nl

Voordelen van BoomNL

Wat zijn de voordelen voor u om te bestellen bij BoomNL?

1. Wij hebben een eigen kwekerij in Spanje

We kweken zelf onze bomen eerst in Spanje. Daarna staan ze in onze kwekerij in Rhoon. Door onze eigen kwekerij waarborgen wij de kwaliteit van de geleverde bomen. In het geval van een bomen tekort werken wij onze vaste leverancier in Italië.

2. Groot assortiment bomen, direct uit voorraad leverbaar

Door ons eigen kwekerij en de goede samenwerking met onze leverancier in Italië bieden wij een groot assortiment aan bomen.

3. Scherp geprijsde bomen

Door onze eigen kwekerij bieden wij u onze bomen tegen een scherpe en eerlijke prijs aan.

4. Handgeselecteerde producten en directe betrokkenheid

Door onze eigen kwekerij zijn wij direct betrokken bij het kweekproces. Daarbij gaat het bij BoomNL enkel om handgeselecteerde producten. We gaan een aantal keer per jaar zelf naar onze kwekerij in Spanje en onze leverancier in Italië. Daar kiezen we zelf de bomen uit die we naar Nederland laten exporteren. Dan gaan we voor groenzekerheid. Zodat u zeker weet dat uw boom niet zomaar doodgaat.

5. U kunt uw mediterrane bomen zelf uitkiezen

We verkopen de meeste bomen via deze webshop. Maar we hebben ook een vestiging in Rhoon. Daar staat bijna elke boom op voorraad. Want dat betekent dat we uw bestelling snel kunnen leveren.

  1. Iedere zaterdag bent u welkom in onze kwekerij. Daar mag u onze bomen en plantenbakken bekijken. Daar kunt u zelf ook uw bomen ophalen. Wilt u liever doordeweeks een bezoek brengen? Maak dan eerst een afspraak.
  2. Of u vraagt ons of wij een foto van de boom maken die u wilt bestellen.

6. Passend advies

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren welke bomen passen bij uw wensen. Door onze hoveniers-achtergrond geven wij u het juiste advies zodat u tevreden bent en blijft met uw gekozen bomen. Dat geldt ook voor alles op het gebied van onderhoud en verzorging van uw bomen.

7. Vragen over onze mediterrane bomen of luxe plantenbakken?

Heeft u specifieke vragen over onze bomen, plantenbakken of accessoires? Neem dan contact met ons op.

Stel dan uw vraag