boomkwekerij

Opgegroeid in de wereld van tuinen, bomen en planten

BoomNL is een initiatief van jonge ondernemers die zijn opgegroeid in de wereld van tuinen, bomen en planten. Zij weten als geen ander welke trends en ontwikkelingen er spelen op het gebied van bomen en mooie bijbehorende accessoires. Denk aan groenblijvende bomen en luxe plantenbakken

Olijfbomen, vijgenbomen, vorm- en leibomen en steeneiken

Bij BoomNL kun je terecht voor de prachtige verfraaiing van je tuin, bedrijfstuin of daktuin. Tegen een aantrekkelijke prijs koop je bij ons de beste kwaliteit bomen. BoomNL is de leverancier voor olijfbomen, vijgenbomen, vorm- en leibomen en steeneiken. Uiteraard aangevuld met mooie plantenbakken en onderhoud accessoires voor bomen.

Boomvoorraad in Rhoon

BoomNL heeft een landelijke dekking en met een vestiging in Rhoon is het mogelijk om je te assisteren bij het plaatsen van de bomen. 
Hier kun je op zaterdagen terecht. Op andere dagen vragen wij een afspraak te maken via de website of te bellen met 010 5011151

Het assortiment bomen zoals dat te zien is op BoomNL, is ook voorradig op ons depot. Wanneer een ‘hardloper’ niet voorradig is, wordt dit zo spoedig mogelijk aangevuld door onze leveranciers uit Italië en eigen kwekerij in Spanje. Ontdek meer over onze eigen kwekerij.

Contactgegevens BoomNL

Heb je direct vragen of wil je graag meer weten over BoomNL? Neem dan contact met ons op:
Tel.: 010 5011151
E-mail: info@boomnl.nl

Harm
Guido
Guido
Harm
Maarten Slingerland
Maarten

Voordelen van BoomNL

Wat zijn de voordelen om te bestellen bij BoomNL?

1. Wij hebben een eigen kwekerij in Spanje

We kweken zelf onze bomen in Spanje. Daarna staan ze in onze kwekerij in Rhoon. Door onze eigen kwekerij waarborgen wij de kwaliteit van de geleverde bomen. In het geval van een bomen tekort werken wij met onze vaste leverancier in Italië.

2. Groot assortiment bomen, direct uit voorraad leverbaar

Door onze eigen kwekerij en de goede samenwerking met onze leverancier in Italië bieden wij een groot assortiment aan bomen.

3. Scherp geprijsde bomen

Vanwege de eigen kwekerij, bieden wij onze bomen tegen een scherpe en eerlijke prijs aan.

4. Handgeselecteerde producten en directe betrokkenheid

Wij zijn direct betrokken bij het kweekproces. Daarbij gaat het bij BoomNL enkel om handgeselecteerde producten. We gaan een aantal keer per jaar naar onze kwekerij in Spanje en onze leverancier in Italië. Daar kiezen we zelf de bomen uit die we naar Nederland laten exporteren. We gaan voor groenzekerheid. Zodat je zeker weet dat je boom niet zomaar doodgaat.

5. Je kunt je mediterrane bomen zelf uitkiezen

We verkopen de meeste bomen via deze webshop. Maar we hebben ook een vestiging in Rhoon. Daar staat bijna elke boom op voorraad. Dat zorgt ervoor dat we je bestelling snel kunnen leveren.

  1. Iedere zaterdag ben je welkom in onze kwekerij. Daar mag je onze bomen en plantenbakken bekijken. Daar kun je zelf ook jouw bomen ophalen. Wil je liever doordeweeks een bezoek brengen? Maak dan eerst een afspraak.
  2. Of je vraagt ons of wij een foto van de boom maken die je wilt bestellen.

6. Passend advies

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je adviseren welke bomen passen bij jouw wensen. Door onze hoveniers-achtergrond geven wij je het juiste advies zodat je tevreden bent en blijft met jouw gekozen bomen. Dat geldt ook voor alles op het gebied van onderhoud en verzorging van bomen.

7. Vragen over onze mediterrane bomen of luxe plantenbakken?

Heb je specifieke vragen over onze bomen, plantenbakken of accessoires? Neem dan contact met ons op.

Stel dan je vraag