Plantenbakken kopen

Zoekt u een plantenbak voor uw tuin of uw balkon?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de plantenbak die bij u past. Lees er hieronder meer over of bekijk ons assortiment plantenbakken.

Bekijk onze plantenbakken
Hoogglans polyester plantenbakken kopen

Op deze pagina lees je alles wat je wilt over het kiezen van de juiste plantenbak voor uw tuin of balkon:

 1. Welke plantenbak past bij mij?
 2. Een plantenbak voor uw tuin kiezen
 3. Een bloembak voor uw balkon kiezen
 4. Verschillende soorten vormen plantenbakken
 5. Verschillende materialen van plantenbakken
 6. Eenvoudig de juiste en mooiste plantenbak bestellen

Uw tuin of balkon opfleuren was nog nooit zo eenvoudig. Want dat doet u gemakkelijk met een plantenbak van BoomNL. De plantbakken van BoomNL zijn voor u een garantie dat uw tuin totaal anders ingericht wordt dan uw buurman. U heeft een eigen voorkeur voor uw tuininrichting.

Hoe u ook uw tuin wilt inrichten. Doe het met behulp van groen. Samen met de plantenbakken van BoomNL. Ontdek ons variërende aantal soorten en maten plantenbakken. De keuze is reuze. En samen gaan we stap voor stap ontdekken welke plantenbak bij u past. Er zijn vele mogelijkheden om uw persoonlijke stijl te creëren met een plantenbak.

Ontdek onze plantenbakken

Welke plantenbak past bij mij?

Een plantenbak kopen

U wilt een plantenbak voor buiten kopen. Dat kan voor uw tuin zijn. Misschien heeft u geen tuin en zoekt u daarom een bloembak voor uw balkon.

We gaan samen op zoek naar een bloembak die past bij uw woonstijl. U heeft ongeveer in uw hoofd welke beplanting u wilt. Dan moeten we nu een plantenbak kiezen die de juiste vorm heeft. Een passende structuur. In uw favoriete kleur.

De juiste bloembakkeuze maken we met behulp van vier vragen:

 • Komt uw plantenbak in uw tuin of op uw balkon te staan.
 • Wilt u een hoge of lage bloembak?
 • Welke vorm moet uw bloembak hebben?
 • Van welk materiaal moet uw plantenbak gemaakt zijn?

Ik zoek een grote plantenbak voor mijn tuin

Een zoektocht naar een sierlijke plantenbak voor buiten. Wij zijn geen verkopers van plantenbakken. Nee wij zijn creators van tuinsfeer. U geeft uw tuin een vrolijk gezicht met onze mooie bloembakken. We verkopen meer dan alleen bloembakken. Wij verkopen meer tuinbeleving.

Voor uw tuin hebben we bijvoorbeeld grote en forse hardhouten bloembakken of robuuste betonnen plantenbakken.

Nee ik heb juist een bloembak voor mijn balkon nodig

Bloembak voor het balkon

Een eigen plekje op jullie balkon. Geef uw balkon het gevoel van een tuin. Een plek die echt van u is en waar u tot rust kunt komen. Een balkon is vaak een kleine buitenruimte. Met behulp van een plantenbak op maat gebruikt u die ruimte op een slimme manier.

Wilt u een terras wat chiquer en groener maken. Dat kan perfect met een lichte houten plantenbak of een plantenbak van polyester. Die belasten uw dakterras niet te zwaar.

Wilt u een hoge of lage bloembak?

Wat is het doel van uw plantenbak? Eigenlijk is de vraag waar u onze plantenbak wilt neerzetten. Allereerst is de vraag of uw bloembak vooral in de zon of in de schaduw staat. Maar ook is de vraag of uw bloembak achter in de tuin bij de schutting komt te staan. Of wordt het de voortuin net voor het raam? Misschien is de plantenbak bedoeld om meer privacy te creëren op uw veranda of dakterras?

Dan heb ik een hoge plantenbak nodig

Als u dus weinig ruimte hebt. Dan kiest u bijvoorbeeld voor een kleine hoge smalle plantenbak die weinig ruimte inneemt! Of als de lage plekken van uw tuin weinig zon krijgen.

Hoge bloembak voor in de tuin

Ik zoek dus een lage plantenpak

Deze zogenaamde verticale plantenbakken zijn ideaal. Of bijvoorbeeld deze houten plantenbak. Want ze nemen in diepte weinig ruimte in. Als het ware fungeren de verticale plantenbakken als een extra buitenmuur in het geval u leuke bomen poot.

Welke vorm moet uw bloembak hebben?

Een rechthoekige plantenbak

De lengte van uw plantenbank bepaalt u zelf. Binnen ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan verschillende type bloembakken. Het is uw ware blikvanger in uw tuin of op uw dakterras.

Een vierkante plantenbak

Houdt u van modern of kiest u voor strak design? Bent u fan van eenvoudig en ruimtelijk? Kies dan voor een vierkante plantenbak. De klassieke vorm die in elke rustige buitenomgeving past!

Een ronde plantenbak

Ronde cortenstalen plantenbak

Een ronde plantenbak combineert u eenvoudig met een fraai klein boompje of een middelgroot plant. Onze ronde plantenbakken laten u letterlijk omringd zijn door groen en alle andere natuurlijke kleuren!

Van welk materiaal moet uw plantenbak gemaakt zijn?

Hoe ziet uw tuin er op dit moment uit? Welk materiaal sluit het beste aan op uw voorkeuren? BoomNL heeft een vijftal materialen voor plantenbakken. Welk materiaal ppast het beste bij uw tuinnrichting?

Cortenstaal bloembakken

Een bloembak van Cortenstaal is een ijzersterke plantenbak. Een strakke stoere plantenbak. Vorstbestendig omdat water en vocht niet worden opgenomen. Niet roestvrij omdat een laag roest gecreëerd wordt om zichzelf te beschermen tegen het Nederlandse weer.

Polyester bloempotten

Designplantenbakken van polyester met een luxe uitstraling en een mooie randafwerking. Onze hoge witte hoogglans polyester plantenbakken met een exotische olijfboom laten uw tuin of balkon echt leven. Ze zijn lichter en sterker dan bijvoorbeeld beton.

Hardhouten bloempotten

Hout is altijd sfeervol. Onze houten plantenbakken zorgen voor een vleugje landelijke sfeer in en om uw woning. Met onze houten plantenbak geeft u uw tuin of balkon in een handomdraai een natuurlijke sfeer. Watervast. Decoratief. Duurzaam. Dat zijn onze houten plantenbakken.

Betonnen plantenbak

Strakke betonnen plantenbakken in eindeloos veel uitvoeringen. Dat zijn onverwoestbaar sterke bloembakken. Geschikt voor elke grote boom of plant. Mooi grijs is niet lelijk!

Aluminium bloempot

We hebben een ruim assortiment aluminium bloempotten in vele maten en modellen. Een hippe of lichte en tijdloze plantenbak. In alle kleuren verkrijgbaar.  

Aluminium plantenbakken kopen

Koop uw plantenbak bij BoomNL

Kortom. Bestellen bij BoomNL is gemakkelijk, snel en overzichtelijk. In acht stappen bestelt u uw favoriete plantenbak die bij u past.  

 1. Kies het materiaal dat bij uw tuinsinrichting past.
 2. Zoek uit welke bloembak de juiste kleur heeft.
 3. Ga in de tuin op zoek naar de beste
 4. Bestel uw droomplantenbak en klik.
 5. Vergeet geen prachtige olijfboom, vijgenboom of leiboom mee te bestellen om uw tuin of balkon helemaal mediterraan af te maken.
 6. Rijdt met uw winkelwagen naar onze online kassa om af te rekenen bij onze vriendelijke online caissière.
 7. Ga naar een tuincentrum bij u in de buurt voor potgrond en misschien wat extra kleine planten.
 8. Uw plantenbak is klaar.
Plantenbakken bekijken en bestellen

Misschien zoekt u wel een unieke plantenbak of een unieke plantenbakkenvraag. Stel die vraag dan aan onze hoveniers. Zij hebben vast en zeker een antwoord.

Bekijk een aantal van onze populaire plantenbakken.