Retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

U heeft 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan 75% van het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@boomnl.nl of u kunt ons retour formulier invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons. Dit kan via info@boomnl.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op info@boomnl.nl. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie
Al onze bomen komen van gespecialiseerde kwekers in Italië, Spanje. Het leveren van goede kwaliteit bomen vinden wij, als BoomNL, belangrijk. Wij bieden op onze bomen dan ook een garantie van twee maanden onder voorbehoud van de volgende voorwaarden:

De bomen zijn levend materiaal, waardoor het kan voorkomen dat de bomen niet helemaal gelijk zijn aan elkaar als het gaat om grootte, vorm en kleur. BoomNL kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

Het is belangrijk om uw bomen op tijd tegen uitdroging en vorstschade te beschermen. BoomNL kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor uitdroging, vorst- en windschade aan bomen en materialen.

Heeft u de bomen bij ons aangeschaft via een hovenier, dan is het belangrijk dat de hovenier contact met ons opneemt.

Om in aanmerking te komen voor garantie is het belangrijk dat u de boom op de juiste manier aanplant en onderhoud:

  • Maak een plantgat (ongeveer een derde groter dan de kluit van de boom)
  • Bereid de grond voor op de aanplant (denk hierbij aan wortelstimulator en de juiste grond)
  • Geef de boom de juiste grond en voeding (de grond die u toevoegt hangt af van de boom)
  • Geef de boom in het begin voldoende water, zodat de boom zich goed kan wortelen en niet verdroogd